Emergency Administrative Effort ™
Foto's gemaakt door Alyssa van Heyst

Trots op Bart van Opstal

Als sponsor zijn we ongelooflijk trots op Bart van Opstal, een talentvolle padelspeler die zich met een ongekende passie heeft opgewerkt naar de top van Nederland. Wat ooit begon als een droom om tennisprof te worden, veranderde door een blessure in een nieuw avontuur: padel. Inmiddels heeft Bart meerdere toernooien gewonnen, waaronder zes P500-titels, en hij blijft zich ontwikkelen met de ambitie om de beste van Nederland te worden en door te breken op internationaal niveau.

Barts toewijding is bewonderenswaardig. Hij omringt zich met een professioneel team om zijn prestaties te optimaliseren en blijft uitdagingen zoeken, zoals zijn deelname aan het WK in Dubai en internationale toernooien. Wij zijn vereerd hem te mogen ondersteunen op deze reis.

Zijn doorzettingsvermogen en liefde voor de sport vormen een bron van inspiratie. Wij wensen Bart alle succes en geluk, zowel op de padelbaan als daarbuiten, en kijken vol vertrouwen naar de vele hoogtepunten die nog gaan komen. Samen streven we naar de top!